Kontakt.

Fyll i formuläret och skicka Din förfrågan. Vi kommer att besvara Er så snart vi kan.* Namn

*E-postadress

Telefon


Meddelande

PERSONUPPGIFTER 
Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig.
Ditt samtycke ger Du i samband med att Du sänder oss ovanstående formulär eller på annat sätt förser oss med personliga uppgifter.
Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Figges Marinteknik i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. 

Figges Marinteknik kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Personuppgifter kommer behandlas av tredje part då det är nödvändigt för att kunna expediera din order, det rör sig då om logistikföretag, tredjepartslogistikföretag samt där betaltjänst är vald, av bank eller finansinstitut
.

 
Figges Marinteknik
Vretenvägen 21
810 40 Hedesunda

Mobil: 070-945 00 85
Epost: info@fimar.se